Šéf OECD Gurría a Pellegrini v scéne z Matrixu. Pozrite si video z bratislavského hradu

Generálny tajomník OECD José Ángel Gurría sa ocitol s premiérom Petrom Pellegrinom vo videu, ktoré sa inšpirovalo scénou z Matrixu. Video bolo nahrané pred mesiacom na bratislavskom hrade. Začiatkom apríla bol Gurría na Slovensku, ktoré je aktuálne predsedajúcou krajinou OECD. Videom sa snažia Gurría a Pellegrini predstaviť agendu digitálnej transformácie pred zasadnutím Rady OECD v Paríži, ktorá sa uskutoční 22. a 23. mája.

06.05.2019 16:25
debata (3)

VIDEO: Šéf OECD Gurría a Pellegrini v scéne z legendárneho filmu Matrix. Pozrite si video dvoch vysokopostavených politikov, ktoré bolo nakrútené na bratislavskom hra­de.

Video

Jednou z kľúčových tém zasadnutia OECD v Paríži je digitálna transformácia pre udržateľný rozvoj, za ktorú na Slovensku zodpovedá Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a transformáciu. OECD je jednou z medzinárodných organizácií, ktoré považujú proces digitálnej transformácie za kľúčový pre dosiahnutie udržateľného rastu. Pellegrini bol pred nástupom do premiérskeho kresla zodpovedný vo vláde SR práve za informatizáciu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #OECD #Peter Pellegrini #José Ángel Gurría