Útočník v Nemecku vpichol školáčke do tela neznámu látku

Nemecká polícia pátra po útočníkovi, ktorý vo štvrtok vpichol 13-ročnej dievčine do tela neznámu látku. Dnes o tom informovala agentúra DPA. Čo presne jej do tela pichol, nie je známe. Dievča bolo po útoku vo vážnom stave. Kriminalisti sa obávajú, že to nebol ojedinelý čin, pretože násilník mohol alebo môže mať ďalšie obete.

15.11.2019 15:34
debata (8)

Incident sa stal dopoludnia v západonemeckom Gelsenkirchene. Školáčke sa najskôr muž v bielych rukaviciach vyhrážal nožom a prinútil ju, aby ho nasledovala. Potom jej na neďalekom parkovisku pichol do tela injekciu s neznámou látkou.

Po čine muž nemecky a bez prízvuku povedal „číslo šesť“. Polícia preto nevylučuje, že dievča nebola či nebude jedinou napadnutou. Zatiaľ ale kriminalisti nemajú žiadne podobné prípady hlásené.

O stave dievčaťa úrady podrobnosti neuviedli. Policajný hovorca nespresnil, akými problémami bezprostredne po útoku trpela, oznámil len, že v starostlivosti lekárov zostane dlhší čas. Povedal tiež, že určenie látky, ktorá bola použitá, je veľmi problematické, pretože lekári nevedia, čo presne majú hľadať.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Nemecko