Ruská moderátorka reagovala v televízii na nové vládne opatrenia záchvatom smiechu

Moderátorka ruskej štátnej spravodajskej televízie Vesti Kamčatka sa zrejme dostala do vážnych problémov. Mala totiž záchvat smiechu, keď sa pokúšala informovať o novom vládnom opatrení - zvýšení sociálnych príspevkov pre znevýhodnené skupiny.

11.02.2020 22:42
debata (165)

Moderátorka Alexandra Novikovová postupne vymenovávala jednotlivé položky, z ktorých bude štátna pomoc pozostávať, a keď sa dostala k sume 363 rubľov (približne päť eur a 13 centov), čo má byť príspevok na „medzinárodnú prepravu na dovolenku“, prepukla v smiech a viac ako minútu sa nevedela prestať smiať.

Ako uvádza rozhlasová stanica Rádio Slobodná Európa/Rádio Sloboda (RFE/RL), správy sa točili podľa všetkého vopred a tento príspevok preto nikdy nebol v televízii odvysielaný. Objavil sa však na internete a tam sa stal zakrátko obrovským hitom.

„Presne takto sa na nás smeje naša vláda, keď nám prideľuje takéto obrovské príspevky,“ komentoval video jeden z používateľov na sociálnych sieťach.

Podľa RFE/RL však samotnú moderátorku teraz nečaká nič dobré – z prostredia štátnej televízie už prenikli informácie, že s ňou, ani s ďalšími ľuďmi zo spravodajského tímu, ktorí sa smiali spolu s ňou, už v televízii nerátajú a všetci majú už pripravené výpovede.

165 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #moderátorka #smiech