Berlusconi si údajne začal so ženou mladšou o 54 rokov

Bývalý taliansky premiér, 83-ročný Silvio Berlusconi, opustil svoju 34-ročnú priateľku a údajne začal nový vzťah s ešte mladšou ženou. Informovala o tom vo štvrtok talianska bulvárna tlač.

05.03.2020 16:11
debata (7)

Podľa nej Berlusconi, dvakrát rozvedený miliardár, podľahol kráse 30-ročnej modelky Marty Fascinovej, ktorá je súčasne poslankyňou jeho politickej strany Vpred Taliansko (Forza Italia).

Strana k tejto kauze vydala v stredu vyhlásenie, v ktorom potvrdzuje, že Berlusconi sa po 12 rokoch rozišiel s 34-ročnou Francescou Pascaleovou, pričom však naďalej zostávajú priateľmi.

Samotná Francesca Pascaleová, ktorá sa kedysi zdôverila novinárom, že každý deň Berlusconiho prosí, aby sa s ňou oženil, bola oznámením o svojej mladšej rivalke zaskočená a prekvapená, napísal denník La Repubblica.

Pascaleová však súčasne ubezpečila, že Berlusconi zostane v jej „srdci naveky“. Zaželala mu veľa šťastia a vyjadrila nádej, že našiel ženu, ktorá sa oňho bude starať tak, ako to celé roky robila aj ona.

O Berlusconiho novej láske sa začalo v Taliansku hovoriť po tom, ako sa do tlače dostali fotografie paparazzov, ktoré zachytávali expremiéra a jeho novú priateľku, ako odchádzajú z hotela vo Švajčiarsku spolu so psami patriacimi Berlusconimu a jeho „ex“ Francesce.

Tá tieto snímky komentovala vyhlásením, že rada vidí, ako poslankyňa parlamentu chodí von s jej psom. Dodala, že jej to vonkoncom neprekáža. Pre iný denník sa tiež vyjadrila, že Fascinová spáva u Berlusconiho len pre to, aby bola okamžite naporúdzi v prípade nutnosti pracovných schôdzok.

Sexuálne škandály a súdne procesy

Berlusconi bol dominantnou postavou na talianskej politickej scéne takmer dve desaťročia, a to aj napriek svojim sexuálnym škandálom a súdnym procesom, ktoré negatívne ovplyvnili jeho kariéru.

V roku 2013 bol tento bývalý spevák na výletných lodiach a neskorší mediálny magnát odsúdený na 17 rokov väzenia za platený sex so 17-ročným dievčaťom. V odvolacom konaní bol však tento trest zrušený.

Momentálne je stíhaný za to, že si údajne kupoval mlčanie dievčat a mladých žien zúčastňujúcich sa na jeho búrlivých večierkoch, ktoré sa často zmenili na sexuálne orgie.

Agentúra AFP konštatovala, že správa o tom, že Berlusconi si zrejme začal so ženou mladšou od neho o 54 rokov, je v súčasnosti v Taliansku príjemným osviežením. V Taliansku totiž zaznamenali už najmenej 3000 potvrdených prípadov nákazy koronavírusom SARS-CoV-2, ktorý si vyžiadal už vyše 100 obetí na životoch a viedol aj k vyhláseniu prísnych karanténnych opatrení.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #silvio berlusconi