Monacká princezná Charlene skolabovala, jej stav je stabilizovaný

Monacká princezná Charlene, ktorá sa momentálne nachádza v Juhoafrickej republike (JAR), v stredu skolabovala a previezli ju do nemocnice. Jej stav je stabilizovaný, informovala v piatok agentúra AFP s odvolaním sa na jej nadáciu.

03.09.2021 19:02
Albert II. / Charlene / Foto: ,
Monacký princ Albert II. a monacká princezná Charlene
debata (4)

„Jej Jasnosť monackú princeznú Charlene záchranka previezla v stredu večer do nemocnice po tom, ako skolabovala v dôsledku komplikácií spojených s vážnou infekciou uší, nosa a hrdla, ktorú dostala v máji,“ uvádza sa vo vyhlásení. „Lekársky tím princeznej momentálne jej zdravotný stav posudzuje, ale potvrdil, že je stabilizovaný,“ píše sa ďalej vo vyhlásení nadácie.

Chantell Wittstocková, riaditeľka Nadácie princeznej Charlene z Monaka, pre AFP uviedla, že princeznú z nemocnice prepustili v piatok ráno. Dodala, že lekári stále zisťujú, čo presne sa stalo. Štyridsaťtriročná princezná v auguste podstúpila operáciu, ale zverejnených bolo len niekoľko podrobností.

Bývalá juhoafrická olympijská plavkyňa Charlene sa vydala za princa Alberta II. v roku 2011. Majú spolu dvojičky – princa Jacqua a princeznú Gabriellu. V posledných týždňoch sa objavili špekulácie, že kráľovský pár možno čaká rozvod. Charlene je totiž už niekoľko mesiacov v JAR a správy médií naznačujú, že si tam hľadá dom.

Knieža Albert je synom zosnulej hviezdnej hollywoodskej herečky Grace Kellyovej, z ktorej sa po vydaji za knieža Raineira III. v roku 1956 stala monacká kňažná Grace. Zahynula pri autonehode v roku 1982.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene