Putin v Kaliningrade šklbal nohami a nevedel obsedieť. Je za touto choreografiou choroba?

Vystúpenie ruského prezidenta Vladimira Putina v Kaliningrade opäť rozdúchalo špekulácie o jeho zdravotnom stave. Pri príležitosti začiatku školského roka sa minulý týždeň stretol so žiakmi jednej zo škôl a odpovedal na ich otázky. Počas toho však začal podivne šklbať nohami a vrtieť sa na stoličke.

05.09.2022 16:50
putin Foto:
Ruský prezident Vladimir Putin sa vo štvrtok 1. septembra 2022 prihovára víťazom kultúrnych, vedeckých a športových študentských súťaží v Múzejno-divadelnom vzdelávacom komplexe v ruskom Kaliningrade.
debata (409)

Kým svetové agentúry Putin zaujal výrokmi, že na Ukrajine začala vznikať „protiruská enkláva“, ktorá ohrozuje Rusko a treba ju zlikvidovať, užívateľom sociálnych sietí neušlo jeho podivné správanie.

VIDEO: ‚Nepokojné‘ Putinove nohy. Opäť sa špekuluje o jeho zdraví.

Video

Šéf Kremľa sa počas stretnutia so žiakmi na stoličke krútil, hrbil, poklepkával nohami alebo vytáčal členky. Zášklby dolných končatín sa chvíľami zdali celkom nekontrolované.

Fyzické aj duševné zdravie 69-ročného ruského prezidenta je od začiatku vojny na Ukrajine pod drobnohľadom. Objavilo sa viacero špekulácií o jeho zdravotnom stave.

Vladimir Putin Čítajte viac Šéfovia MI6 a CIA: Putin netrpí žiadnym vážnym ochorením

K Putinovej návšteve Kaliningradskej oblasti prišlo v čase zvýšeného napätia medzi Ruskom a západnými krajinami, ktoré vyvolala vojna na Ukrajine. Oblasť pritom nehraniční s Ruskom, ale je vtesnaná medzi dve krajiny NATO, Litvu a Poľsko, ktoré obe v konflikte podporujú Ukrajinu.

409 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin #vojna na Ukrajine