Pri Bostone SUV prerazilo výklad obchodu: Jeden mŕtvy, 16 zranených

Jeden človek prišiel o život a ďalších 16 bolo zranených, keď v americkom štáte Massachusetts vozidlo typu SUV prerazilo výklad predajne spoločnosti Apple. Polícia incident vyšetruje. Či išlo o nehodu, ale podľa agentúry AP neoznámila.

21.11.2022 22:55
boston Foto:
Záchranári pomáhajú zraneným po tom, ako auto v pondelok 21. novembra 2022 v Hinghame pri Bostone prerazilo výklad predajne Apple.
debata (2)

Incident sa stal v Hinghame neďaleko Bostonu. Vodiča vozidla vypočúva polícia. Jeho meno ani mená obetí však neoznámili. Okresný prokurátor neuviedol, či bude vodič obvinený z trestného činu, ale dodal, že pokračuje trestné vyšetrovanie, píše agentúra AP.

Vo výklade obchodu, kam tmavé SUV nabehlo, zíva veľká diera. Na miesto krátko po nešťastí pred 11:00 miestneho času prišli záchranári. Podľa bostonskej televíznej stanice WCVB-TV sa SUV zastavilo až v zadnej časti obchodu a vodiča museli z vozidla vyslobodzovať.

„Človek by musel skutočne nabrať rýchlosť, aby skončil v sklade v zadnej časti predajne,“ povedal novinám The Patriot Ledger Frank O'Brien, ktorý na mieste nakupoval.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Apple #USA #boston