Streľba v Kalifornii si vyžiadala šesť mŕtvych vrátane šesťmesačného dieťaťa

Pri streľbe v kalifornskom meste Goshen zahynulo v pondelok šesť ľudí, vrátane 17-ročnej matky a šesťmesačného dieťaťa. Polícia pátra po dvoch podozrivých. Informuje o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na políciu, podľa ktorej tento "hrozný masaker" nebol náhodným činom.

16.01.2023 21:15
Kalifornia streľba usa Foto:
In this image released by Tulare County Sheriff's Office, detectives investigate a shooting in Goshen near Visalia, Calif., early morning Monday, Jan. 16, 2023. Sheriff's officials say six people including a 17-year-old mother and her 6-month-old baby were killed in a shooting early Monday at the home in central California, and authorities are searching for at least two suspects. (Tulare County Sheriff's Office via AP)
debata (7)

„Sme presvedčení o tom, že rodina bola zasiahnutá cielene,“ uviedol šerif Mike Boudreaux, podľa ktorého panuje podozrenie, že v tragédii hrali úlohu konexie na niektorý z gangov a možno aj obchod s drogami. Minulý týždeň totiž na rovnakej adrese polícia vykonala domovú prehliadku práve kvôli drogám.

Agentúra AP uviedla, že polícia bola na miesto činu v trojtisícovom meste v strednej Kalifornii privolaná okolo 3:30 miestneho času (12:30 SEČ). Dvoch mŕtvych policajti našli na ulici a ďalšieho vo dverách domu. Zvyšné tri obete boli vo vnútri, vrátane muža, ktorý utrpel ťažké zranenia, a potom im v nemocnici podľahol.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #USA #Kalifornia #streľba