Putin chce pôsobiť, že je vyšší. Odfotil sa v topánkach so zvýšeným opätkom

Ruský prezident Vladimir Putin navštívil v stredu Lomonosovovo výskumné centrum Moskovskej štátnej univerzity, kde sa odfotografoval so skupinou študentov a študentiek.

26.01.2023 15:01
debata (169)
zväčšiť Ruský prezident Vladimir Putin mal počas... Foto: SITA/AP, Pravda
putin Ruský prezident Vladimir Putin mal počas fotenia sa so študentami Lomonosovovho výskumného centra v Moskve topánky so značne vyšším opätkom.

Po oficiálnom zverejnení jednej z fotografií sa ukázalo, že prezidentove topánky majú zvýšený opätok, čo mu k jeho výške 170 centimetrov pridalo niekoľko centimetrov.

Putin je všeobecne vnímaný ako muž, ktorý veľmi dbá na svoj imidž na verejnosti. Pracuje na tom, aby vyvolával dojem tvrdého vodcu. Necháva sa preto zobrazovať ako hráva hokej, pózuje za volantom vojenských vozidiel, jazdí na koni a chytá ryby s odhalenou hruďou.

Najnovšie fotografie, ktoré vznikli v stredu na Deň ruských študentov preto prekvapili. Okrem topánok so zvýšeným opätkom, ktoré mu pridávajú centimetre navyše, okolo neho stoja menší študenti, aby pôsobil, že je vyšší, napísal jeden z komentátorov na Twitteri.

169 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin