Trump tvrdí, že v amerických voľbách 2024 dokáže poraziť "neschopného" Bidena

Bývalý americký prezident Donald Trump zosmiešnil počas golfu fyzické schopnosti a golfové zručnosti prezidenta Joea Bidena. S novinármi sa zhováral vo svojom golfovom rezorte pri dedine Doonbeg v západoírskom grófstve Clare, TASR informuje vo štvrtok podľa agentúry DPA.

04.05.2023 14:41
Trump Foto:
Bývalý americký prezident Donald Trump.
debata (25)

Po prvom dlhom odpale Trump vyhlásil: „Myslíte si, že Biden to dokáže? Ja si to nemyslím.“

V pondelok v Škótsku slávnostne otvoril výstavbu nového golfového ihriska na svojom panstve Menie Estate neďaleko Aberdeenu. Potom si zahral golf v ďalšom svojom rezorte v dedine Turnberry na juhu škótskeho grófstva Ayrshire.

V stredu pricestoval do Írska do svojho rezortu Trump International Golf Links and Hotel pri Doonbegu v grófstve Clare.

Fínsko, Donald Trump, Vladimir Putin, Summit Čítajte viac Keby bol Trump prezidentom, žiadna vojna na Ukrajine by podľa Orbána nebola

Na otázku, či si je istý víťazstvom nad Bidenom v nasledujúcich prezidentských voľbách, odpovedal: „Mohol by som ich vyhrať aj trikrát.“ Svojho demokratického rivala označil za „neschopného človeka“.

Na otázku či osloví aj voličov írskeho pôvodu, ak bude znova súperiť o prezidentský úrad v roku 2024, zareagoval: „Už sa snažím, práve teraz sa snažím. Veď preto sa s vami rozprávam.“

25 debata chyba
Viac na túto tému: #Donald Trump #prezidentské voľby v USA #prezident Joe Biden