V Trenčíne chytili zlodeja, kradol aj u známeho hokejistu

Tatiana Michalková, Pravda | 19.04.2017 14:38
gáborík, aréna mariana gaborika, Foto: ,
Zlodej vyčíňal aj v aréne Mariána Gáboríka.
Trenčianski policajti klepli po prstoch zlodeja, ktorý šarapatil nielen v krajskom meste, ale aj v Bánovciach nad Bebravou a v Piešťanoch.

Miesta, kam pôjde, si dôkladne vyberal, vyhovovali mu najmä tie, kde sa športuje, alebo tam ľudia chodia za oddychom, ako je wellnescentrum. Dokonca spôsobil škodu aj na štadióne, ktorý patrí známemu slovenskému hokejistovi Mariánovi Gáborikovi.

„Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Trenčína obvinil zo zločinu krádeže 54-ročného Alexandra z okresu Bánovce nad Bebravou. Alexander je dôvodne podozrivý zo spáchania obdobných krádeží aj v mestách Bánovce nad Bebravou a Piešťany,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Podľa polície kradol v Trenčíne na troch rôznych miestach, v obchodnom centre, vo fitnescentre a na zimnom štadióne hokejistu Mariána Gáboríka, čím spôsobil majiteľom škodu za viac ako 1 700 eur.

V Gáborikovom štadióne si počkal na chvíľu, kým stratia športovci z dohľadu kľúče od šatne. Tie vzal z mantinelu pri klzisku, otvoril si nimi dvere do šatne a odcudzil odtiaľ čo mohol. Hrozí mu pomerne vysoký trest odňatia slobody vo výške tri až desať rokov.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ