Luxus nad slovenské pomery! Prasnice zlikvidované a v ústach chuť na jaterničky
Bravčové mäso dražie, kilogram stehna už stojí takmer šesť eur. A Slovensko pritom nevie čo s obilím. Napriek suchému júnu a invázií myší, krajina bude exportovať státisíce ton zrna. Naspäť obratom privezie dražejúce bravčové mäso.
VIDEO: Máte chuť na takéto zabíjačkové špeciality? Pozrite si v reportáži TV Pravda, prečo sa bravčový luxus dostáva nad slovenské pomery.
Slovenský luxus s dovozom čoraz drahšieho mäsa si nedovolí ani bohaté Nemecko. Mimochodom práve odtiaľ dovážame tisíce ton bravčoviny. A nemuseli by sme, keby sme obnovili chovy ošípaných, bitúnky a vôbec lepšie využívali prirodzený výrobný aj ľudský potenciál Slovenska.
Pozrite si viac súvislostí k slovenskej bravčovej realite vo videoreportáži TV Pravda.
© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ