Bitka v predajni pre nenasadené rúško, útočník dostal nakladačku

mma, Pravda | 09.09.2020 15:45, aktualizované: 
V predajni s potravinami v Komárne nemal jeden zo zákazníkov nasadené rúško, ktoré je podľa nariadenia hygienikov potrebné vo všetkých obchodoch. Po upozornení pokladníčkou dostal muž afekt a päsťou udrel ženu priamo do tváre. Útočník pri odchode napadol aj ďalšiu zákazníčku a zastavil ho až muž, na ktorého si tiež trúfol. Komárno už pozná svojho hrdinu, je ním 19-ročný Kevin.

VIDEO: Pozrite sa, ako sa napomenutie pre nenasadené rúško na tvári v obchode stalo rozbuškou pre pästný útok muža na pokladníčku a zákazníčku. Agresorovi však už nevyšiel útok na ďalšieho muža, ktorý ho spacifikoval.

Video

Komárno pozná svojho hrdinu. Je ním len 19-ročný Kevin.

V stredu 2. septembra bol v potravinách kúpiť olej, keď zaregistroval konflikt pri pokladni. Predavačka upozorňovala ďalšieho zákazníka, že nemá na tvári rúško. Ten sa však nahneval a ženu udrel päsťou do tváre.

Kevin povedal, že nedokázal zabrániť mužovi, aby pokračoval v útoku aj na zákazníčku, ktorá stála v rade pred pokladňou. Aj tú zatiaľ neznámy muž udrel päsťou.

Mladík začal na agresora kričať, ten svoj hnev obrátil naňho a chcel ho kopnúť. Kevin sa mu však postavil, podarilo sa mu staršieho a o čosi väčšieho muža vytiahnuť von z predajne a spacifikovať. Počkal, kým príde polícia.

„Myslím si, že každý by sa zachoval rovnako. Neviem si predstaviť, že by niekto videl, čo sa deje a len tak by odišiel.“ uviedol Kevin pre portál ahojkomarno.sk.

odkaz
Ahoj Komárno

.

Video priniesol portál ahojkomarno.sk.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ