Horoskop Pravdy na piatok 19. decembra

18.12.2003 15:33
debata

KOZOROŽEC 22. 12. - 20. 1.

Hrozí vám rozčuľovanie nad nejakou pre vás celkom samozrejmou vecou. Spoľahnúť sa môžete len na Blížencov, Vodnárom sa nezverujte! Už popoludní vám bude život pripadať zábavnejší.

VODNÁR 21. 1. - 20. 2.

V predvianočnom období sú ľudia úprimnejší. Ak budete pozorne načúvať, môžete si v istej záležitosti urobiť dobrý prehľad a pochopiť širšie súvislosti.

RYBY 21. 2. - 20. 3.

Či dnes budete v práci, alebo len doma, určite sa budete cítiť poriadne vyťažení. Vyhýbajte sa hádkam a skúste sa na problémy pozerať s odstupom aj humorom.

BARAN 21. 3. - 20. 4.

Pozor na diskusie so šéfom, úradníkmi a najbližšími príbuznými! Situácia sa stabilizuje, keď začnete viac používať úsmev. Nejaké stretnutie vás výrazne omladí.

BÝK 21. 4. - 20. 5.

Zdá sa, že vaše správanie najviac ovplyvní túžba po láske. Podľa Venuše by ste mali u partnera nájsť kladný ohlas. Pozor na nestriedmosť v jedení. Niečo ohrozí vaše zdravie.

BLÍŽENCI 21. 5. - 21. 6.

Nedajte sa odradiť od plánov, lebo vaše nápady sú výborné! Pripravíte fantastické prekvapenia na Vianoce. Pravdepodobne sa dozviete o nejakej dlhšie utajovanej záležitosti.

RAK 22. 6. - 22. 7.

Odpočívajte a vzdelávajte sa, ale s mierou. Nepúšťajte sa do zložitejších prác. Dožičte si pasívny oddych, navštívte priateľov. Skontrolujte si úradné doklady.

LEV 23. 7. - 23. 8.

Čaká vás fantastický deň. Vyberte sa do obchodov! Mali by ste mať šťastnú ruku najmä pri väčších nákupoch. Pravdepodobne milo prekvapíte osobu, na ktorej vám záleží.

PANNA 24. 8. - 23. 9.

Dnes výrazne narastie vaše sebavedomie a optimizmus. Vaše citové vzťahy budú bohaté. Najmä augustovým Pannám sa určite splnia aj najtajnejšie túžby.

VÁHY 24. 9. - 23. 10.

V týchto dňoch pribudne vplyv Jupitera. Prispeje k zväčšeniu nervozity, no našťastie nie nadlho. Počas vianočných sviatkov by sa vaše sny mali splniť.

ŠKORPIÓN 24. 10. - 22. 11.

Čakajú vás povinnosti, môžete však rátať s úspechom pri skúškach, tvorivej práci aj pri hre. Porozmýšľajte o plánoch na vianočné dni. Kozorožcom sa určite vyhýbajte!

STRELEC 23. 11. - 21. 12.

Prezrite si ešte do Vianoc adresár! Zdá sa, že ste zabudli na niekoho blízkeho. Asi vás ovládne márnotratnosť. Zachovajte opatrnosť, mohli by ste veľa stratiť.

debata chyba