Absurdný duel - Fico proti Kotlebovi?

Bývalý premiér Robert Fico, zástanca silnej EÚ, pred februárovými voľbami tvrdo bojuje proti extrémistovi Marianovi Kotlebovi aj jeho zbraňami. Fico začína používať mimoriadne tvrdý slovník a Smer do povedomia tlačí svojho poslanca s extrémistickým slovníkom Ľuboša Blahu. Podľa posledných prieskumov preferencií je na prvom mieste Ficov Smer a na druhom práve Kotlebova ĽS NS. Smer mierne klesol, extrémistická strana rastie. Fico čoraz viac vyostruje slovník a zjavne sa snaží presvedčiť rôzne typy voličov vrátane fanúšikov Kotlebu, aby prešli k Smeru. Podobne koná aj líder SNS Andrej Danko. Smer popri tom miernejšiu skupinu voličov láka na Petra Pellegriniho. Opozícia sa stále spolieha na 7-koalíciu PS/Spolu, Za ľudí, OĽaNO, SaS, KDH a Sme rodina. Práve posledná menovaná strana však môže uskočiť. Nie je tiež stále jasné, kto sa po voľbách, ktoré budú 29. februára 2020, vôbec dostane do parlamentu. Nad 5-percentnú hranicu sa vrátil Most - Híd a či sa tam prehupne Dobrá voľba a Vlasť nie je jasné.

15.12.2019 06:00
debata (474)

Kto by bol pred rokmi povedal, že na prvých dvoch miestach v prieskumoch preferencií strán na Slovensku bude Ficov Smer a Kotlebova ĽS NS a Fico bude používať slová ako slniečkar, ktoré predtým používali radikálni politici. Pozrite si TOP 10 videí uplynulého týždňa najmä z oblasti politiky, ale aj relácií TV Pravda.

Video

1.

Fico o obvinení: Prokurátor je klasický slniečkar, je zaujatý, na súde to dokážeme. Predseda Smeru Robert Fico bol hosťom relácie TV Pravda Ide o pravdu, ktorú moderuje Zuzana Martináková.

***

Video

2.

Danko: Vláda s ĽS NS je čisté bláznovstvo. Hosťom relácie TV Pravda Ide o pravdu bol tento týždeň aj predseda SNS Andrej Danko.

***

Video

3.

Rozhodne voľby súboj Fica a Kisku?

***

Video

4.

Hrnko: Saková je po zásahu hasičov v Prešove pobúrená prístupom.

***

Video

5.

Fico v novom videu spravil z Trubana „zhulené dieťa“. Je to výstrel vedľa, tvrdí analytik.

***

Video

6.

Kalavská: Byť za peknú mi nestačí

***

Video

7.

Mali ste nehodu? Ako vyriešiť škodovú udalosť, aby ste nestratili ani euro? Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o peniaze.

***

Video

8.

Cviky s Darinou v MHD. Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o zdravie.

***

Video

9.

Talian to divokou jazdou v Bratislave prehnal. Príde o auto?

***

Video

10.

Demolačný stroj dorazil k poškodenej bytovke na Mukačevskej ulici v Prešove.

***

© Autorské práva vyhradené

474 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda