Kampaň proti Kotlebovi môže priniesť trpké ovocie

Politické strany presunuli svoje predvolebné ťaženie do regiónov a stretávajú sa s voličmi. Dominuje kampaň proti extrémizmu a konkrétnej strane ĽSNS. Je to správna stratégia? „Môže to byť dvojsečná zbraň,“ upozorňuje v podcaste komentátor denníka Pravda Marian Repa.

25.01.2020 06:00
debata (754)

Rizikom je volič Kotlebovcov, ktorý sa nepriznáva k podpore ĽSNS, a útok na jeho stranu môže byť pre neho mobilizáciou. Podľa Repu kampaň stratila podstatu, ktorou je politické súperenie. Diskusiu nahradili útoky a urážky, ktoré oslovujú základné pudy voličov. V podcaste Počúvajte pravdu sa dozviete aj to, prečo vníma verejnosť Petra Pellegriniho (Smer) ako najvhodnejšieho kandidáta na premiéra. A prečo jeho vyzývateľom je Andrej Kiska (Za ľudí).


PODCAST: Stačí opozícií kampaň proti Kotlebovcom? Alebo je to dvojsečná zbraň? Prečo prestali politici diskutovať a iba útočia? Kto chce za premiéra Petra Pellegriniho a kto Andreja Kisku? Čo bude so Smerom ak nezloží novú vládu?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

754 debata chyba
Viac na túto tému: #ĽSNS #parlamentné voľby 2020 #podcast #Za ľudí