Bašku dnes čakajú voľby aj stužková, Škultéty volil s celou rodinou

Predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška prišiel voliť dvadsať minút po deviatej hodine spoločne s rodinou - manželkou, dcérou a synom. S rodinou prišiel k urne aj jeho vyzývateľ Štefan Škultéty.

04.11.2017 09:51
baška Foto: ,
Jaroslav Baška prišiel odvoliť s manželkou a deťmi.
debata

Práve jeho dcéra je prvovoličkou a navyše ju dnes čaká mimoriadne významný deň, stužková, kam sa chystá aj jej otec.

Pre Bašku bude dnešok mimoriadne perný, program má nabitý do prasknutia. „Práve som dnes odvolil, ale čakajú ma ešte zaujímavé aktivity, ktoré som si nenaplánoval ja, ale prináša ich život. Prvou aktivitou po voľbách bude, že sa pôjdem okúpať na rybníky do Mostíš, pretože sa začala otužovacia sezóna,“ povedal predseda.

Dodal, že vlani sa bol okúpať v takomto čase po prvýkrát, teraz ide znova. „Potom pôjdeme s celou rodinou dcére do Bratislavy na stužkovú. Neviem, prečo si vymysleli tento deň akurát, ale rodičovské povinnosti sú také. Pred polnocou sa vrátim do Trenčína, kde budeme očakávať výsledky volieb,“ povedal Baška.

Škultéty odvolil v Trenčianskych Tepliciach

Najsilnejší protikandidát súčasného župana Jaroslava Bašku Štefan Škultéty prišiel odvoliť s celou rodinou. S manželkou, deťmi, rodičmi aj s bratom a jeho rodinou prišli do volebnej miestnosti v Trenčianskych Tepliciach, kde je Štefan Škultéty primátorom, o pol dvanástej.

Najsilnejší Baškov protikandidát Štefan... Foto: Pravda, Tatiana Michalková
Štefan Škultéty, voľby do VÚC Najsilnejší Baškov protikandidát Štefan Škultéty prišiel voliť aj s deťmi.

Po voľbe ho čaká pomerne netradičný program. „Program bude trošku neštandardný, lebo vďaka volebnej kampani sme nestihli ísť na cintoríny, tak pôjdeme dnes. Potom budeme mať obed s celou rodinou. Vždy chodíme takto voliť, spoločne, celá rodina. Potom si odpočiniem, lebo noc bude dlhá a budeme čakať na výsledky v Trenčíne,“ uzavrel Škultéty.

.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľby do VÚC 2017