Našli ste zaujímavý predvolebný bilbord? Pošlite nám foto!

Presne mesiac zostáva do júnových parlamentných volieb. Hoci sa oficiálne volebná kampaň ešte nezačala, Slovensko je už dnes oblepené množstvom plagátov politických strán.

12.05.2010 16:48
Fico, bilbord Foto:
Lídrovi Smeru Robertovi Ficovi prilepujú na bilbordoch na tvár masku Hannibala Lectera. Robertovi Kaliňákovi zas pribudol klaunovský nos.
debata (18)

Z niektorých sa na vás usmievajú politici, na niektorých čítate len volebné heslá. Na niektorých nájdete deti, malebné krajinky, pracovitých ľudí, prípadne spermie.

Bilborodov bude najbližšie dni len pribúdať. Hoci viac z nich bude asi nudných ako nápaditých, napriek tomu sa Pravda.sk rozhodla vyzvať svojich čitateľov na spoluprácu. Ak ste niekde natrafili na – podľa vás – zaujímavý bilbord, na bilbord, ktorý nalepili na netradičnom mieste, ak ste zbadali úsmevnú kombináciu bilbordov či vás pobavila tvorivosť spoluobčanov, ktorí nejaký z plagátov dotvorili myšlienkou, kresbou (alebo inak), pošlite nám fotografiu.

Najlepšie zábery bude Pravda.sk priebežne zverejňovať v rubrike Voľby. Tesne pred záverom kampane vyberie najzaujímavejšie fotografie a napokon vy, čitatelia, v ankete vyberiete, ktoré sa vám najviac páčili. Autorov troch záberov, ktoré dostanú najviac hlasov, odmeníme balíčkom kníh, CD a DVD.

Šírkové fotografie vo formáte jpg, v rozlíšení najmenej 640 × 480 px, no nie väčšie ako 2000 kb posielajte mailom na adresu web@pravda.sk, do predmetu napíšte bilbord. Pridajte vaše meno a mesto, odkiaľ pochádzate. Môžete začať – už teraz na vaše fotografie čakáme.

"Vylepšeniu" svojich bilbordov sa nevyhol ani...
"Vylepšeniu" svojich bilbordov sa nevyhol ani...
+11Bilbord HZDS s exšéfom Vladimírom Mečiarom.
18 debata chyba