Fico: Slovensko bude po Gorile iné, politici musia rešpektovať verejnosť

Slovensko bude po Gorile úplne iné a verejnosť bude vytvárať obrovský tlak na politikov, pokiaľ ide o čistotu verejného života a uspeje len tá politická garnitúra, ktorá dokáže na túto novú politickú kultúru reflektovať, povedal v olnline diskusii s čitateľmi pravda.sk šéf Smeru Robert Fico.

08.03.2012 13:44 , aktualizované: 09.03.2012 13:45
Robert Fico Foto:
Šéf Smeru Robert Fico
debata (99)

Expremiér si myslí, že ak by jeho strana nebola v budúcej vláde a naopak vytvorilo by ju šesť ostatných strán vrátane OĽaNO a 99 percent, rozpadla by sa do jedného roka. Takáto koalácia je rovnako pripravená ozdravovať verejné financie len cestou zdražovania," uviedol.

Pravda.sk v piatok ukončila sériu predvolebných online debát s predstaviteľmi šiestich politických strán. Najsilnejší subjekt tak dostal priestor úplne na záver.

V prieskumoch verejnej mienky už niekoľko rokov Smer absolútne dominuje. V roku 2010 mu však ani to nestačilo, štyri pravicové strany vytvorili protiváhu. Pred aktuálnymi voľbami spoluprácu s ľavičiarmi vyslovene odmietajú iba SDKÚ, SaS a Obyčajní ľudia. KDH a Most síce pravicovú vládu uprednostňujú, Smer však absolútne nevylučujú.

99 debata chyba