Na plese v Nitre úradovala zlodejka

Skutočne netradičné miesto na krádež si vybrala 31-ročná Denisa. Cez víkend sa prišla poobzerať na ples v budove Potravinárskej školy v Nitre. Zlodejka nenápadne vošla do sály a jednej zo žien ukradla kabelku, v ktorej mala mobil a peniaze. Z miestnosti sa rýchlo vytratila a namierila si to rovno do šatne.

23.02.2009 12:19 , aktualizované: 12:27
Bottega Veneta - jeseň-zima 2008/09 - Miláno Foto:
ilustračné foto
debata

Podľa informácií nitrianskej policajnej hovorkyne Boženy Bruchterovej, z kabáta ukradla jednému z návštevníkom mobil a peňaženku, pri odchode si však podozrivú ženu všimol jeden z účastníkov plesu. Majiteľka kabelky medzitým zistila, že prišla o svoje veci, a tak privolali policajtov.

Privolaná hliadka ženu zadržala, tá sa k činu priznala. Krádežou spôsobila škodu asi 400 eur. Vyšetrovateľ už páchateľku obvinil z neoprávneného vyrobenia a používania elektronického a platobného prostriedku a inej platobnej karty a z krádeže, za čo jej hrozí trest na jeden až päť rokov. Keďže sa už aj v minulosti dopustila krádeže, vyšetrovateľ spracoval aj návrh na jej vzatie do väzby.

V Poprade sa kradla kozmetika

Kuriózna krádež sa stala aj pod Tatrami. a skrášľovacie prípravky sa ulakomil zlodej, ktorý v nedeľu vykradol jednu z popradských drogérií. Z regálov zmizlo 57 dámskych špirál, dva očné krémy a sedem mejkapov. Ako informoval zástupca prešovskej policajnej hovorkyne Daniel Džobanik, škody sa vyšplhali na takmer 980 eur.

debata chyba