Vo vlaku spoločnosti RegioJet hľadali bombu

Vlak spoločnosti RegioJet, v ktorom sa podľa neznámeho páchateľa mala nachádzať bomba, pokračuje na svojej ceste z Košíc do Bratislavy s hodinovým meškaním. Informoval o tom hovorca RegioJetu Aleš Ondrůj.

09.02.2016 20:03 , aktualizované: 21:41
debata (3)

Hovorca uviedol, že personál aktuálne s cestujúcimi rieši vyhľadávanie náhradného spojenia do ich cieľových staníc a poskytuje im ďalšiu pomoc. „Celá vec nás mrzí, ale musíme s ohľadom na bezpečnosť čakať na pokyny polície a jej povolenia na ďalšiu jazdu spojov. Cestujúcim sa za meškanie a komplikácie ospravedlňujeme,“ uviedol Ondrůj s tým, že veria, že polícia spraví maximum, aby vypátrala páchateľa tohto trestného činu.

Slovenská polícia krátko po 17:30 prijala informáciu od českej polície, že vo vlakoch a autobusoch súkromného prepravcu, ktoré prechádzajú územím Slovenskej republiky sa údajne nachádza bomba. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, ihneď po prijatí oznámenia boli zo strany polície v priestoroch bratislavskej železničnej a autobusovej stanice, ako aj v jej okolí vykonané všetky potrebné úkony, ktoré pravdivosť uvedeného oznámenia nepotvrdili.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vlak #bomba #RegioJet