Univerzitná nemocnica prijala pacientku po nehode v Srbsku

Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) v pondelok 27. júna prijala jednu pacientku, ktorú po nehode autobusu v Srbsku priviezli na Slovensko. Po prílete a prevoze je hospitalizovaná na Klinike hrudníkovej chirurgie Univerzitnej nemocnice v bratislavskom Ružinove.

28.06.2016 11:53
debata (1)

Informovala o tom hovorkyňa UNB Zuzana Eliášová s tým, že žena je v stabilizovanom stave, avšak s viacerými zraneniami. Pacientka v stredu 29. júna podstúpi operáciu hrudníka. Dĺžka hospitalizácie predbežne nie je známa.

Vládny špeciál v pondelok 27. júna podvečer priviezol na letisko M. R. Štefánika v Bratislave dve ženy, ktoré sa minulý týždeň zranili pri nehode autobusu v Srbsku. Informoval o tom hovorca ministerstva vnútra Petar Lazarov s tým, že okrem zranených žien priviezli aj pozostatky troch mŕtvych slovenských turistov.

Minulý týždeň v utorok o 21:30 priviezol vládny špeciál zo Srbska, kde pri nehode autobusu zomreli traja občania SR a dvaja občania ČR, 23 dovolenkárov a jedného šoféra. Autobus cestovnej kancelárie Aeolus v utorok po 03:30 miestneho času (SELČ) zišiel na diaľnici Niš – Belehrad neďaleko dedinky Bobovište mimo vozovky a prevrátil sa na pravý bok.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Srbsko #nehoda autobusu