Matovičov maják. Ktorú časť mozgu mu osvietil? pýta sa Pellegrini

V pondelok sa dozvieme, ktoré z opatrení smerujúcich k obmedzeniu šírenia koronavírusu, budú sprísnené. Oznámil to premiér Igor Matovič vo štvrtok, keď počet nových pacientov presiahol za jeden deň päťdesiatku.

10.07.2020 22:30
debata (147)

VIDEO: Obral ľudí o čas a nespokytol im žiadne konkrétne informácie, komentuje Pellegrini Matovičovu štvrtkovú tlačovú besedu o opatreniach proti koronavírusu.

Video

Bývalý premiér Peter Pellegrini, na ktorého Matovič často nemá dobrého slova a vyčíta mu, že nemal v boji s koronavírusom žiaden plán, mu teraz tieto útoky vrátil.

„Zvyšuje sa rapídne počet chorých a dnes (vo štvrtok) predseda vlády na tlačovej besede nevedel povedať konkrétne jasné kroky, ktoré budú aktivované, len prázdne reči o tom, ako mu zasvietil maják v hlave, ale neosvetlil mu žiadnu časť tej mozgovej kôry, ktorá má prinášať konkrétne informácie, ale zasa to boli len teoretické veci. Mám vážne obavy, či človek, ktorý tvrdil, že na všetko treba mať plán, nejaký plán má,“ rozohnil sa Pellegrini.

V pondelok zasadne konzílium odborníkov, ktorí budú diskutovať, či sa opäť zavedie e-karanténa, či sa opäť vráti povinnosť nosiť rúška alebo sprísnia ďalšie opatrenia.

147 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Peter Pellegrini #koronavírus