VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

Po bitke pred barom utiekol. Hliadka mestskej polície ho však rýchlo našla. Po naháňačke v centre Bratislavy napokon skončil v putách, informovala Mestská polícia Bratislava na sociálnej sieti. Zraneného muža spred baru museli záchranári previezť do nemocnice.

29.04.2024 13:03
debata
Preteky s policajtmi prehral
Video
Zdroj: FB Mestská polícia Bratislava

Kým prvá policajná hliadka na mieste bitky pomáhala ošetrovať zraneného muža, privolala Záchrannú zdravotnú službu a od svedkov zistila popis útočníka, tak ostatné hliadky mestskej polície v Starom Meste ho začali hľadať, opísali udalosti policajti na sociálnej sieti.

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

„Muž nerešpektoval výzvy policajtov na zastavenie. Ale aj tak ho dvojica čoskoro dobehla a za použitia hmatov a chvatov zastavila,“ uviedli policajti. Zdravotný stav zraneného muža, ktorého páchateľ nechal pred podnikom, bol natoľko vážny, že si vyžiadal prevoz do nemocnice.

polícia oživovanie Čítajte viac VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

Policajti apelujú na verejnosť, ak je svedkom podobnej udalosti, aby neváhala zavolať pomoc. „Ak sa dá, nahláste aj informácie o páchateľovi, napríklad ako vyzeral, čo mal oblečené a ktorým smerom išiel. Jeho pohyb vieme sledovať aj prostredníctvom Mestského kamerového systému,“ uviedli bratislavskí policajti.

Upozornili na moment, keď si policajti počas behu zapínajú telové kamery. „Tie máme v mestskej polícii nastavené tak, že nahrávajú kontinuálne a do záznamu vždy nahrajú aj dve minúty pred samotným zapnutím. Vďaka tomu môžeme vidieť, čo predchádzalo samotnej naháňačke na Obchodnej ulici,“ uzavreli mestskí policajti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #mestská polícia