Kollár si vie Sulíka predstaviť ako slovenského premiéra

Richarda Sulíka si viem predstaviť ako nového slovenského premiéra, tvrdí Boris Kollár, predseda parlamentnej strany SME RODINA – Boris Kollár.

07.03.2016 14:24
debata (121)

„Richard dozrel, v politike nie je nováčik, je to ekonóm a má blízko k pravicovým stranám,“ povedal Kollár na tlačovej konferencii v Bratislave s tým, že predčasné voľby by Slovensku uškodili. „Budeme tu mať predsedníctvo v Rade EÚ, nebol by to byť dobrý signál. Mali by sme Európe darovať zdravý rozum,“ pripomenul.

Ako ďalej uviedol, do vlády nepôjde, podporí vznik pravicovej vlády a je proti vláde Roberta Fica. „Som pripravený rokovať s každým, aj s Marianom Kotlebom. Nie pre Kotlebu, ale z úcty k jeho voličom. Spolupracovať s ním však nebudem. Som ochotný ísť na stretnutie aj s Ficom,“ vyhlásil pred novinármi s tým, že do posledného bodu chce naplniť svoj volebný program.

„Pred voľbami to boli len sľuby, teraz budeme robiť to, čo sme svojim voličom sľúbili. Nechcem, aby tu bola taká vláda ako doteraz. Svojich voličov presvedčím, že politika sa dá robiť aj slušne,“ doplnil. „Ja mám svoj politický papier zatiaľ čistý a nechcem ho mať poškodený,“ pokračoval s tým, že jeho strana netúži po funkciách. „Svoje ego som si nameral v podnikaní, nepotrebujem to robiť v politike. Chceme nabrať takú silu, aby sme o štyri roky mohli rozhodovať my a raz zostavili vládu,“ ukončil Kollár.

Strana SME RODINA – Boris Kollár získala v sobotných parlamentných voľbách 6,62% voličských hlasov.

121 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Boris Kollár #Sme rodina