Žitný podstúpil osemhodinovú operáciu lebky

Moderátor Rasťo Žitný v utorok podstúpil až osemhodinovú operáciu prasknutej lebky. Išlo o jeden z najvážnejších chirurgických zákrokov po sobotňajšom prebudení z umelého spánku. V súvislosti so zákrokom uverejnil dnes denník Nový čas rozhovor s jeho tridsaťročnou priateľkou a riaditeľkou súťaže Miss Slovensko Luciou Hablovičovou. Bývalá modelka v ňom vykresľuje Žitného pocity tesne po prebudení z umelého spánku.

09.07.2008 14:29
Nehoda, Rastislav Žitný Foto:
Vrak zdemolovaného Audi Rasťa Žitného.
debata

„Veľmi ho to mrzí, chcel by navštíviť chlapcovu rodinu. Momentálne si neuvedomuje, že sa to nedá realizovať. Na odporučenie lekárov sa ho snažím veľmi nerozrušovať. Jeho zdravotný stav totiž stále nie je ideálny,“ uviedla.

V rozhovore pre ďalší slovenský denník Plus jeden deň Hablovičová povedala, že lekári sa momentálne snažia zistiť, či dokáže jeho organizmus fungovať samostatne alebo je potrebná podpora prístrojov. Utorňajšia operácia sa podľa informácií denníka netýkala iba lebky, keďže lekári Žitnému operovali aj takmer odtrhnutú pravú ruku. Tridsaťjedenročnému moderátorovi údajne hrozilo aj krvácanie do mozgu.

Audi Rastislava Žitného zostalo po náraze úplne...
Zdemolované koleso bicykla po náraze Audi, v...
+2Bicykel 33-ročného muža, ktorý nehodu prežil s...
debata chyba