Kandidátom Siete na primátora Bratislavy môže byť Nesrovnal

Strana Sieť zrejme našla kandidáta na post primátora Bratislavy. Má ním byť podľa informácií SITA Ivo Nesrovnal. Ten mal pôvodne kandidovať na tento post za SDKÚ, ktorej je členom.

24.07.2014 16:10
Ivo Nesrovnal Foto: ,
Ivo Nesrovnal.
debata (15)

Podľa informácií SITA by mal v najbližších dňoch zo strany odísť. S ponukou na kandidatúru na bratislavského primátora ho údajne oslovil Radoslav Procházka. Mal však podmienku, že Nesrovnal odíde zo svojej súčasnej strany.

Strana Sieť doteraz nepredstavila svojho kandidáta na primátora Bratislavy, aj keď Procházka 27. mája avizoval, že ho predstaví do týždňa. Každý z kandidátov Siete do komunálnych volieb sa bude musieť zaviazať podľa Procházku k „richtárskej prísahe“. Pôjde o tri záväzky, ktoré sa budú týkať mestských financií, kvality úradu, kvality života občanov a tri špecifické záväzky pre dané mesto alebo obec.

Iva Nesrovnala ako kandidáta na bratislavského primátora vybrala strana SDKÚ v primárnych voľbách a predstavila ho v januári. Nesrovnal je predsedom poslaneckého klubu SDKÚ a Most-Híd v bratislavskom mestskom zastupiteľstve.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Ivo Nesrovnal