Zverejnili kontroly revízorov na vybraných linkách MHD v Bratislave

Dopravný podnik Bratislava (DPB) bude zverejňovať informácie o prioritných kontrolách revízorov na vybraných linkách MHD. To však neznamená, že na inej linke ich nestretnete.

10.05.2016 14:31
debata

„Dopravný podnik organizuje takéto preventívno-výchovné akcie pravidelne. Novinkou je, že budeme zverejňovať vybrané linky MHD, na ktorých sa revízori budú pohybovať prioritne,“ uviedla hovorkyňa DPB Adriana Volfová s tým, že zároveň ide o prejav otvorenosti podniku smerom k cestujúcej verejnosti.

Tento týždeň môžu cestujúci stretnúť revízorov najmä na vybraných linkách v Ružinove, Vrakuni, Podunajských Biskupiciach, ale aj v Novom Meste, Rači či Vajnoroch. Informuje o tom dopravca na svojej internetovej stránke.

Cestujúci sa musí pri kontrole preukázať správnym a platným cestovným lístkom. Ak sa ním preukázať nevie, musí zaplatiť pokutu.

„Dopravný podnik Bratislava tak chce vyzvať všetkých cestujúcich, aby necestovali bez platného cestovného lístka a to z dôvodu, že je to nefér voči cestujúcim, ktorí si cestovné lístky riadne kupujú,“ dodala hovorkyňa DPB.

Dopravný podnik ďalšie informácie o kontrolách na vybraných linkách MHD zverejní na svojej webovej stránke v pondelok 16. mája.

Kontroly na vybraných linkách MHD od 9. do 15. mája

  • Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice – linky č. 210, 202, 212, 50, 87, 8
  • Nové Mesto, Rača, Vajnory – linky č. 208, 61, 32, 2, 3, 5
debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #MHD #revízori