Vážna nehoda u susedov: Auto narazilo do skupiny ľudí, zranenia utrpeli aj deti

V českom meste Police nad Metují neďaleko hraníc s poľskom zrazilo osobné auto sedem chodcov. Zranenia utrpeli všetci zúčastnení vrátane troch detí a vodiča. K incidentu došlo v utorok popoludní na parkovisku pred supermarketom.

09.04.2024 19:19
nehoda, česko Foto:
debata

Ako informoval portál idnes.cz, na mieste zasahovali záchranárske jednotky aj zo susedných miest, jedno dieťa transportoval do nemocnice vrtuľník.

Dychová skúška u vodiča vylúčila konzumáciu alkoholu. Polícia príčinu nehody vyšetruje. Podľa hovorkyne hasičov auto narazilo do radu ľudí čakajúcich na zmrzlinu.

Záchranná služba Královohradeckého kraja uviedla, že má v starostlivosti sedem ľudí. Hasiči a policajti neskôr informovali o navýšení bilancie na osem. Zranil sa aj vodič a tri deti, pričom jedno z nich z miesta do nemocnice transportoval vrtuľník. Nápomocní boli aj záchranári z okolitých miest, dodáva portál.

Pri nehode autobusu v Spišskom Podhradí vyhasli životy troch mladých dievčat
Video
Zdroj: tasr
Pietne miesto pri Spišskej Kapitule Čítajte viac Spolužiaci obetí sú otrasení, pomáha im 13 psychológov. Vznikli pietne miesta za dievčatá, ktoré zahynuli pod autobusom
debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #nehoda