V hlohoveckom byte otec zrejme dobodal svojho 19-ročného syna. Polícia prípad vyšetruje ako závažný zločin vraždy

Trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy začal krajský vyšetrovateľ polície z Trnavy v súvislosti s násilnou smrťou 19-ročného muža z Hlohovca. Toho našli v sobotu mŕtveho v byte, miesto činu a okolie vzápätí obsadili viaceré policajné hliadky, ktoré rozbehli pátranie po podozrivom.

20.04.2024 21:44 , aktualizované: 21.04.2024 11:11
debata (3)

Ako ešte v sobotu informovala Markíza, záchranárov privolali do jedného z bytov okolo 20.30 h. „Môžeme potvrdiť, že sme na základe volania na tiesňovú linku 155 vyslali na miesto ambulanciu RLP. Lekár, žiaľ, ale musel skonštatovať smrť u 19-ročného muža,“ potvrdila hovorkyňa Operačného strediska ZZS Petra Klimešová.

Polícia neskôr na sociálnej sieti uviedla, že zadržala muža podozrivého z tohto násilného trestného činu. „Prípad si prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý po preverení všetkých okolností udalosti stanoví právnu kvalifikáciu skutku. Bližšie informácie poskytneme, len čo to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodali policajti.

„Policajtom sa už zakrátko podarilo neďaleko od miesta udalosti nájsť podozrivého 46-ročného muža. Obmedzili ho na osobnej slobode a podrobili dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom,“ informovala o prípade trnavská polícia. Policajti kriminálnej polície sa prípadom začali ihneď zaoberať a na mieste vykonali všetky potrebné prvotné úkony. Podľa vyjadrenia obyvateľov z okolia bytového domu, kde sa tragédia stala, v tomto prípade pravdepodobne dobodal otec svojho syna.

Okolnosti, za ktorých k tejto tragickej udalosti došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo, sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Hlohovec