Ulica Svornosti v Bratislave je po nehode opäť prejazdná

Ulica Svornosti v bratislavských Podunajských Biskupiciach je už prejazdná v oboch jazdných smeroch. Informoval o tom Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v súvislosti s tragickou nehodou, po ktorej cestu od križovatky ulíc Lieskovská - Mramorová po križovatku ulíc Kazanská - Slovnaftská uzavreli.

13.07.2016 11:54 , aktualizované: 14:42
debata

Krátko po 02:30 sa na Ulici Svornosti zrazilo osobné auto s maďarskou cisternou s plynom. V Audi A6 sedela trojčlenná rodina z okresu Senec. O život prišiel otec mladého šoféra. Podľa doterajších informácií bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej, 18-ročný vodič osobného auta zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s kamiónom.

Vodič nákladného auta sa snažil zmierniť následky nehody a strhol riadenie, pritom narazil do betónového plota rodinného domu. Štyridsaťšesťročný muž z Audi zomrel na mieste, 46-ročná matka vodiča skončila s vážnymi zraneniami v ružinovskej nemocnici. Ako uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová, ženu operovali a zdravotníci robia maximum pre jej záchranu.

Mladý šofér skončil v nemocnici na bratislavských Kramároch. Je v stabilizovanom stave, no s viacerými zlomeninami, a tiež ho operovali. Vodič cisterny sa nezranil. Presné okolnosti nehody vyšetrujú. Plyn z cisterny museli prečerpať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #autonehoda