Nehodu neprežil 22-ročný vodič, s autom skončil v Hrone

Tragicky sa skončila jazda 22-ročného Ľuboša, ktorý odišiel s autom v stredu 5. apríla večer z domu a odvtedy sa svojej rodine už neohlásil.

07.04.2017 11:01
debata

Políciu informoval o nehode až vo štvrtok 6. apríla po 21:00 vodič, ktorý v rieke Hron videl havarované osobné motorové vozidlo. Hliadky následne zistili, že v rieke je vrak havarovaného vozidla Peugeot 406, v ktorom bolo aj telo vodiča. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Nehoda  sa stala pravdepodobne už v stredu na ceste I/66 v katastri obce Slovenská Ľupča (okres Banská Bystrica). Vodič viedol motorové vozidlo Peugeot 406 od Brezna na Banskú Bystricu. S vozidlom pravdepodobne prešiel do protismeru, následne zišiel z cesty dolu svahom na trávnatý porast, kde vozidlo po niekoľkých desiatkach metrov narazilo do kmeňa stromu a prevrátilo sa na strechu. Vozidlo skončilo prevrátené v rieke Hron. Telo 22-ročného muža bolo zakliesnené vo vozidle.

Polícia začala v súvislosti s nehodou trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Pre zistenie príčiny smrti mladého muža nariadili súdnu pitvu. Bližšie okolnosti, ako aj presnú príčinu vzniku dopravnej nehody, vyšetrujú.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda