Matovič: Ukáže sa, či je Kiska zbabelec alebo chlap. Podľa Beňovej prezident nevie, čo chce

Hosťami moderátorky Zuzany Martinákovej v relácii Ide o pravdu bola europoslankyňa Monika Beňová (Smer) a predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič. V blížiacich sa eurovoľbách sú obaja lídrami kandidátnych listín svojich strán.

03.05.2019 09:59 , aktualizované: 18:53
debata (124)
Video

V čom vidia nedostatky ohlásenej politickej strany prezidenta Andreja Kisku? Podľa Beňovej Kiska nemá politickú líniu a nevie, čo chce. Matovič zase verí, že prezident nebude zbabelec, ale chlap, a nebude si „vyťahovať čerešničky“ z iných strán a svoju politiku nepostaví na tom, že iným subjektom preberie kvalitných ľudí.

Politici sa dotkli aj otrasov na domácej politickej scéne. Matovič naznačil, že rokuje s KDH a SMK o volebnej spolupráci. Monika Beňová v súvislosti so špekuláciami o spolupráci Smeru s extrémistickou ĽS NS zdôraznila, že by to bolo pre ňu nepredstaviteľné a v strane sa o takejto možnosti ani nehovorí.

Témou boli aj eurovoľby. Boja sa kandidáti toho, že Európsky parlament ovládnu extrémisti? Pozrite si diskusnú reláciu Ide o Pravdu so Zuzanou Martinákovou.

© Autorské práva vyhradené

124 debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Beňová #Igor Matovič #Ide o pravdu