Koho nachytajú Kočnerove správy a ktorý politik rozhodne voľby?

Parlamentné voľby majú byť na konci februára 2020 a na politickej scéne to vrie už teraz. Opozícia tvrdí, že uniknuté Kočnerove správy dokazujú prepojenie mafie na koalíciu. Líder Smeru Robert Fico zase nachytal novinárov, že z Kočnerových správ veria najmä tým o Smere, keďže správam, keď sa Kočner údajne chválil, že získal pre svoju stranu Sagana či Cibuľkovú sa novinári na tlačovej konferencii Ficovi smiali. Či celá kauza zatrasie preferenciami Smeru stále nie je jasné, keďže popularita Smeru je aj podľa posledného prieskumu stále relatívne stabilná. V danej situácii sociológ pripúšťa, že tvorba koalície môže závisieť aj od postoja jednej menšej strany - napríklad hnutia Sme Rodina. Politika uplynulý týždeň dominovala na TV Pravda. Pozrite si prehľad TOP 10 videí týždňa a to nielen z politiky, ale aj výstavby diaľnic či diania vo svete.

25.08.2019 06:00
debata (311)
Video

1.

Pozrite si vo videu ako Fico nachytal novinárov, že majú na Kočnerove správy dvojaký meter.

***

Video

2.

Rozhodne voľby vo februári 2020 a zafarbenie budúcej koalície napokon postoj jednej menšej strany? Pozrite si, čo k tomu povedal po zverejnení prieskumu preferencií politických strán sociológ a riaditeľ agentúry Focus Martin Slosiarik

***

Video

3.

Peter Pellegrini vyvrátil špekulácie o odchode zo Smeru. Naopak svoju pozíciu v strane posilnil.

***

Video

4.

Nová veľvyslankyňa USA Bridget Brinková bola u prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Zo Slovenska je nadšená.

***

Video

5.

Nové zistenia k prípadu vraždy novinára Kuciaka a jeho snúbenice. Pozrite si to najzaujímavejšie z toho, čo prezradil prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry.

***

Video

6.

V stredu 21. augusta si Slovensko pripomenulo výročie vpádu okupačných vojsk z roku 1968. Laluha: Socializmus s ľudskou tvárou pochovali v '68 ruské tanky.

***

Video

7.

Putinov vrtuľník zaujal turistov na Azúrovom pobreží.

***

Video

8.

Šiesty most v Bratislave sa rozrastá, výsuvná skruž je už nad Dunajom.

***

Video

9.

Prešiel v protismere diaľničným tunelom. Spoliehal sa na zázrak?

***

Video

10.

V Petržalke nakreslili modré čiary. Pozrite si parkovanie po novom.

***

© Autorské práva vyhradené

311 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda