Lekárka žartovala o covide, znevažovala očkovanie. Vírusu podľahla

Lekárka z Banskej Bystrice, ktorá od začiatku tohto roka priamo vo svojej ambulancii žartovala o ochorení COVID-19 a znevažovala očkovanie, novému koronavírusu podľahla.

09.11.2021 13:07
covid Foto:
Plagátiky z ambulancie lekárky, ktorá o covide žartovala a napokon mu podľahla.
debata (1130)

Úmrtie lekárky na covid potvrdila tento týždeň polícia na svojom profile Hoaxy a podvody – Polícia SR na sociálnej sieti.

„Na základe vášho upozornenia sa nám podarilo overiť informáciu, podľa ktorej zomrela obvodná lekárka zo stredného Slovenska,“ napísala polícia.

Podľa zverejnených záberov covid spochybňovala a z očkovania si robila výsmech rôznymi kolážami, ktoré mala vylepené priamo vo svojej ambulancii. „Nechať sa očkovať proti covidu len preto, aby som mohol cestovať alebo sa zúčastniť kultúrnych akcií, je ako nechať sa dobrovoľne zmrzačiť len preto, aby som mohol parkovať na miestach pre invalidov,“ hlásal jeden z plagátov v jej ordinácii.

Eduard Heger Čítajte viac Očkovaných odmenia aj v čiernych okresoch. Vláda sľubuje kontroly a pokuty

Na inom sa očkovaniu vysmievala za pomoci známej rozprávky Perinbaba a postavy zubatej, čiže smrti.

Polícia uverejnila aj správu od nemenovanej ženy, ktorej teta bola pacientkou lekárky – antivaxerky. „Spucovala ma za to, že som si dovolila vystaviť svoju tetu pfizerovským hamižníkom s tým, že teta zaručene do dvoch týždňov od vakcinácie zomrie na následky očkovania…nuž je november 2021 a v márnici spočíva telo obvodnej lekárky z Banskej Bystrice, neočkovanej antivaxerky, ktorá zomrela na covid,“ uvádza sa na stránke polície.

1k+ debata chyba
Viac na túto tému: #Banská Bystrica #koronavírus