Pokračovanie článku: Fico v Ide o pravdu: Ak Pellegriniho vykopú po rokoch ako mamuta, stále bude mať na čele napísané - Smer

Za konflikt na Ukrajine viní Robert Fico obe strany, ale Rusku vyčíta vojenský zásah. „Je to nesprávne, vojna nie je riešenie,“ konštatoval. Podľa neho Putin už dosiahol svoje vojenské ciele, a bude kontrolovať územie veľké ako tri Srbská dohromady.

Aktivizovať by sa mala Európska únia, a to zvýšením tlaku na zastavenie bojov a vyhlásenie prímeria. „Lídri únie by si mali dať ruku na srdce, a priznať chybu so sankciami, ktoré najviac ubližujú východnej časti únie, vrátane Slovenska,“ uviedol Fico.

Koľko podpisov má zozbieraných Smer pod petíciu na vyhlásenie referenda o predčasných voľbách? Čo vyčíta Fico prezidentke Čaputovej z minulosti? Čo si myslí predseda Smeru o duševnom zdraví ministra Matoviča? Aké tri podmienky má Smer pre koaličnú spoluprácu po ďalších parlamentných voľbách? Čo odkazuje premiérovi Hegerovi? Pozrite si reláciu Ide o pravdu s Robertom Ficom, predsedom opozičnej strany Smer.

© Autorské práva vyhradené

89 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Ide o pravdu