Sulík v Ide o pravdu: Viac ako 15 minút som Matoviča počúvať nevydržal

Aj keď odvolanie Igora Matoviča z postu ministra vôbec nie je isté, Richard Sulík túto snahu považuje za logické vyvrcholenie odchodu SaS z koalície. S Matovičom sa vládnuť nedá, skonštatoval predseda strany SaS v relácii Ide o pravdu.

30.09.2022 18:45
debata (77)

VIDEO: Pozrite si debatu Petra Bielika a Richarda Sulíka v relácii Ide o pravdu.

Video

„Také koncentrované a veľké množstvo urážok a klamstiev, poloprávd a osočovaní, aj keď som už na kadečo zvyknutý, tak toto bol nový lokálny rekord,“ komentoval predseda SaS Richard Sulík viac ako dvojhodinové vystúpenie ministra financií Igora Matoviča v parlamente počas jeho odvolávania. Dodal, že to bude slovenský rekord, aj keď svetový nie, keďže to kubánsky vodca Fidel Castro „dával s prehľadom“. Matoviča podľa svojich slov vydržal počúvať len pätnásť minút.

Nevraživosť medzi SaS a OĽaNO nedávno vyvrcholila bitkou dvoch poslankýň (Romana Tabák je ex-OĽaNO, Jana Bitó Cigániková viditeľná tvár SaS), tajným fotením stretnutí na chodbách parlamentu a napokon kolapsom jedného z poslancov priamo v rokovacej sále.

Igor Matovič zatiaľ zostáva vo funkcií ministra financií a Richard Sulík hľadá spôsob ako ho z nej dostať a nepovaliť pritom celú vládu.

  • Ako hodnotí parlamentnú schôdzu o odvolávaní Igora Matoviča?
  • Aké možnosti mu zostávajú?
  • Ako vníma škandál Romany Tabák a Jany Bittó Cigánikovej?
  • Skončí SaS napokon v opozícii alebo by sa po prípadnom odvolaní Igora Matoviča vrátila do vlády?
  • Čo hovorí na slová premiéra Eduarda Hegera, že pre vysoké ceny energií hrozí Slovensku kolaps?

© Autorské práva vyhradené

77 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Bielik #Richard Sulík #Ide o pravdu