Našiel cudziu tašku, vzal si ju. Polícia hľadá muža, ktorý o tom niečo môže vedieť. Poznáte ho?

Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý v predajni bratislavského obchodného centra našiel tašku, ktorú neodovzdal a odišiel s ňou.

03.12.2022 20:58
taška pátranie, muž Foto:
Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť k objasneniu
debata (42)

V tejto súvislosti objasňujú okolnosti trestného činu zatajenia veci. K incidentu došlo v obchodnom centre na ulici Mlynské nivy ešte 18. novembra. Na sociálnej sieti zverejnili fotografie a prosia verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti muža na nich.

„Doposiaľ neznámy páchateľ si v jednej z predajní s oblečením v skúšobnej kabínke prisvojil príručnú tašku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti, ktorú si tam zabudol predchádzajúci zákazník. Tým, že nájdenú tašku neodovzdal, ale odišiel s ňou na neznáme miesto, spôsobil škodu vo výške 1150 eur,“ napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

„V tejto súvislosti pátrame po totožnosti muža na priložených záberoch, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť k objasneniu uvedenej veci,“ uviedla polícia.

Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy cez sociálnu sieť.

42 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Bratislavský kraj #polícia SR