Tragédia vo Veľkom Mederi: Obeťou má byť manželka poradcu Šutaja Eštoka, našli ju mŕtvu s rozbitou hlavou

Polícia rieši prípad úmrtia ženy v jednom z rodinných domov vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda.

11.04.2024 09:51 , aktualizované: 10:30
estok-csemi
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok a Ladislav Csémi
debata (129)

Podľa informácií Aktuality.sk by malo ísť o manželku Ladislava Csémiho, ktorý je poradcom ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka pre vnútornú bezpečnosť.

Podľa dostupných informácií sa žena zrejme nešťastne zranila v areáli rodinného domu. Zraneniam podľahla. Podľa informácií TV JOJ mali nájsť manželku poradcu s poraneniami hlavy v bazéne v stredu po 22.00 hod. Na mieste zasahovali aj záchranári. Žene však už nedokázali pomôcť. V noci bola uzavretá celá ulica.

autobus, nehoda, spišské podhradie Čítajte viac Tragédia v Spišskom Podhradí: Môže za smrť troch dievčat 20-ročný autobus alebo zlyhal človek?

Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a prípad si prevzalo trnavské krajské policajné riaditeľstvo. „Policajti boli včera večer privolaní do jedného z rodinných domov v meste Veľký Meder, kde bola nájdená osoba bez známok života. Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu a ďalšie neodkladné a neopakovateľné úkony,“ uviedla krajská policajná riaditeľa Zlatica Antalová pre Aktuality.sk.

Podľa jej slov sa prípadom zaoberajú trnavskí krajskí kriminalisti. Policajný vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. „Vzhľadom na prebiehajúce úkony a počiatočné štádium vyšetrovania, nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie,“ doplnila Antalová.

129 debata chyba
Viac na túto tému: #Veľký Meder