Objavte svet výhod s VšZP

- inzercia - Zdravie je našou najcennejšou devízou. Hľadáte zodpovedného partnera, ktorý vám zabezpečí kvalitnú zdravodnú starostlivosť vždy, keď ju budete potrebovať? Spoľahnite sa na VšZP.

29.09.2010 16:08
debata

Sme lídrom na trhu zdravotného poistenia v SR. Naše služby využíva až 67 percent obyvateľov Slovenska. Sme silní tam, kde môžete byť zraniteľní. S nami máte istotu, že ste starostlivosť o svoje zdravie zverili do rúk profesionálov. Našou prioritou je stáť pri vás vždy, keď nás potrebujete. Máme dostatok odborných skúseností, širokú sieť pobočiek dostupných na celom Slovensku a spolupracujeme so špičkovým zdravotníckymi zariadeniami, ktoré sú zárukou kvality.

Byť poistencom VšZP sa oplatí. Okrem zdravotnej starostlivosti, uhrádzanej z verejného zdravotného poistenia v zmysle zákona, ponúka VšZP svojim poistencom aj nadštandardnú preventívnu starostlivosť. Aj vďaka nej sa dá znížiť počet zbytočných úmrtí na najčastejšie onkologické ochorenia u žien aj u mužov. Rakovina krčka maternice a rakovina hrubého čreva a konečníka sa totiž dajú odhaliť pri preventívnych prehliadkach, už v štádiu, keď je veľmi vysoká šanca na vyliečenie.
VšZP chce pre svojich poistencov to najlepšie, preto im navyše, nad rámec zákona uhrádza:

  • cytologické vyšetrenie krčka maternice pri každej preventívnej prehliadke u gynekológa
  • test na okultné krvácanie dospelým poistencom raz ročne

Zdravie našich poistencov chránime aj podporou ďalších foriem prevencie. Všetci poistenci VšZP majú zadarmo:

  • bezplatné očkovanie proti chrípke
  • tretiu dávku očkovacej vakcíny proti hepatitíde B, VšZP uhrádza svojim poistencom aj kombinovanú vakcínu proti hepatitíde A a B, respektíve tretiu dávku tejto vakcíny a to v sume, ktorá zodpovedá cene 3. dávky vakcíny proti hepatitíde typu B.

Poistenci VšZP majú možnosť využiť aj nadštandardné diagnosticko-preventívne prehliadky v špecializovaných zdravotníckych zariadeniach (Onkologický ústav svätej Alžbety, Bratislava, Fakultná nemocnica L.Pasteura, Košice, Nemocnica Košice-Šaca, Uniklinika Prievidza) so zľavou až do výšky 15%.

Vieme, že zdravý životný štýl je kľúčom k tomu, aby ste sa mohli naplno tešiť z pevného zdravia a dobrej kondície. Záleží nám na tom ako žijete! Preto vám ponúkame zľavy a výhody, ktoré vám otvárajú svet aktívneho oddychu. Naša ponuka, ktorú neustále rozširujeme, je naozaj bohatá. Objavte spolu s vašimi blízkymi náš i váš svet výhod. S preukazom poistenca VšZP získate:

  • zľavy, zamerané na podporu zdravého životného štýlu (zľavy do kúpeľov, na dovolenky pri mori, na horách, vrátane zliav na poistenie liečebných nákladov v zahraničí a pod.)
  • zľavy v optikách po celom Slovensku až do výšky 15%
  • zľavy na vitamíny až do výšky 10%
  • zľavy pre mamičky a ich deti (zľavy na aktivity v materských centrách, zľavnené vstupy do plaveckých jasličiek a plavární po celom Slovensku a pod.)
  • zľavnené vstupy do fitnescentier, plavární, na športoviská
  • zľavy v predajniach so športovým tovarom
  • možnosť zapojiť sa do atraktívnej súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka v Egypte a ďalšie skvelé ceny“

Oplatí sa zaujímať o výhody, ktoré vám ponúka Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. Kliknite si na www.vszp.sk.

debata chyba