Zoznámte sa s najväčším zoomom široko-ďaleko

- inzercia - Už vám niekedy žirafa olízala objektív? S fotoaparátom Samsung WB650 sa vám to môže podariť, i keď budete stáť na druhej strane lúky. Samsung WB650 totiž ako prvý prístroj na svete kombinuje v kompaktnom tele 24-mm ultraširokouhlý objektív s výkonným 15-násobným optickým superzoomom. Navyše obsahuje systém GPS, ktorý vám vždy presne určí, kde sa práve nachádzate.

08.06.2010 08:23
Fotoaparát Samsung
debata

Fotografovať s týmto 12-megapixelovým zázrakom je pôžitok. Bez ťažkostí môžete zachytiť detaily vzdialených objektov i fotografovať z malej vzdialenosti vo veľkej šírke záberu. Na fotografii sa vám tak zmestí to, čo by ste s inými prístrojmi museli oželieť. Samozrejmosťou je jednoduchá ovládateľnosť.

Vysoko výkonné objektívy Schneider-Kreuznach sú vybavené duálnou stabilizáciou obrazu, vďaka ktorej sa snímky vyznačujú krištáľovo čistým obrazom. Optická stabilizácia inteligentne vyvažuje chvenie fotoaparátu pohybom objektívu opačným smerom. Je tak veľmi jednoduché fotografovať bez rozmazania, i keď sa vám práve vzrušením alebo nervozitou trasú ruky.

Vďaka 3,0" AMOLED displeju vyfotografujete vždy to, čo vidíte. Na rozdiel od tradičných LCD displejov totiž ponúka jasnejší a ostrejší obraz, ktorý je dobre čitateľný aj na priamom slnku. Tento displej navyše disponuje vyšším kontrastným pomerom, živšími farbami a prináša dlhšiu výdrž batérie, čo oceníte nielen na cestách.

Vstavaný systém GPS nielen vždy presne určí vašu polohu, ale takisto označí každú vašu fotografiu súradnicami, takže nikdy nezabudnete, kde ste ju vyhotovili. Vďaka funkcii vizuálneho prezerania mapy si môžete priamo vo fotoaparáte vyhľadať na mape miesto, kde bola snímka vyhotovená alebo kde sa v cudzom meste práve nachádzate.

Prístroj je samozrejme možné využiť aj ako HD videokameru. Navyše rovnako ako pri fotografovaní máte pri nahrávaní videa k dispozícii pokročilú technológiu rozpoznávania scén Smart Auto, ktorá po analýze kompozície snímky vyberie pre záznam ten najlepší scénický režim.

Samsung WB650 je ideálnym spoločníkom i sprievodcom na cesty, tak si ho nezabudnite pribaliť, či už sa budete chystať do divočiny alebo len do zoo.

Viac informacii na www.samsung.sk.

debata chyba