Chcete sa zahrať a popritom aj naučiť šetriť?

- inzercia - Najrozvinutejší portál poradenstva v oblasti úspor a šetrenia v domácnosti Setri.sk pripravil pre vás viacero noviniek: redizajn, , hra.

28.06.2010 09:21
ZSE - Virtuálna rodinka
Virtuálna rodinka
debata

Portál prevádzkuje spoločnosť ZSE Energia, a.s. a slúži pre všetkých návštevníkov, ktorí majú záujem o užitočné a praktické informácie ako teda ušetriť.

Od 7. júna 2010 ponúkame novú podobu úvodnej stránky spolu s optimalizovanou navigáciou na ostatné časti – ako šetriť, ako vybaviť, ako platiť a aplikáciu na sledovania výdavkov môj účet. Redizajn a lepšia orientácia vám pomôžu ľahšie nájsť a získať požadované informácie. Z tohto dôvodu sme do portálu doplnili praktické fulltextové vyhľadávanie.

Pre všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť o ročnej produkcii CO2 plynov v domácnosti, sme pripravili novú CO2 kalkulačku. Jednoduchým vyplnením údajov spotreby rôznych energo-nosičov pri vykurovaní a doprave, tak zistíte vašu osobnú produkciu CO2 aj v domácnosti, aj za osobu.

Najvýraznejšou novinkou je nepochybne nová interaktívno-flashová hra Virtuálna rodinka, pri ktorej sa zábavnou formou naučíte, kde všade môžete mať doma zbytočných žrútov energie. Hlavným zámerom je odsledovať všetky spotrebiče a vypínať ich po každom zapnutí bláznivou nešetrnou rodinkou. Hra má tri úrovne so stupňujúcou sa obtiažnosťou, rýchlosťou a časom. Po ukončení určitej úrovne získate v tabuľke súhrnný prehľad zapnutých domácich spotrebičov s ich aktuálnou spotrebou a tipom ako ušetriť.

Portál Setri.sk je prítomný aj v sociálnych sieťach Facebook a Twitter. Ak využívate tieto moderné služby aj vy, staňte sa fanúšikom setri.sk na Facebook-u alebo sa prihláste k odberu noviniek cez Twitter (SetriSk). Týmto spôsobom sa dozviete o všetkých novinkách z oblasti šetrenia medzi prvými.

Nezabudnite šetriť so Setri.sk
www.setri.sk

debata chyba