Vyplňte Baumit šek a získajte zľavu 500 EUR

- inzercia - Príjemné bývanie, vysoká kvalita života a pohoda prostredia nie sú prirodzenými vlastnosťami každého domu. Často, aj keď teplomer ukazuje 21 či 23 °C, sa nemusíme v interiéri cítiť príjemne. S blížiacou sa zimou začína byť dôležitá aj povrchová teplota materiálov v interiéri, predovšetkým povrchová teplota stien. Z chladnej steny sa môže šíriť chlad, ale ani rozhorúčená stena v lete nepôsobí príjemne.

16.08.2010 08:01
Baumit - príjemné bývanie
Príjemné bývanie
debata

Pohoda je podstatná!
Podstatná časť života rodiny sa odohráva v interiéri. Preto snaha dosiahnuť v interiéri optimálne prostredie, ktoré zabezpečí celej rodine pohodu, príjemné bývanie a vysokú kvalitu života, je pochopiteľná. Spoločnosť Baumit, ktorá svojimi produktmi spríjemňuje život, zameriava svoj výskum a produkty aj týmto smerom.
Niektoré interiéry, vykúrené napríklad aj na 23 °C, pôsobia chladne. Podstatou tohto chladného pôsobenia je nevhodná vlhkosť vnútorného vzduchu a tiež veľký rozdiel medzi teplotou vzduchu a teplotou povrchu stien. Na zabezpečenie tepelnej pohody treba, aby vlhkosť vnútorného vzduchu bola 40 až 60 %, a rozdiel medzi teplotou vzduchu a teplotou povrchu steny by nemal byť vyšší ako 2 až 3 °C. Pri vyššej teplote povrchu steny môže byť dokonca teplota vzduchu v miestnosti o niečo nižšia, no človek sa napriek tomu cíti príjemne. Aj to sa dá dosiahnuť s použitím kontaktného zatepľovacieho systému Baumit open®.
Masívna konštrukcia steny z prírodných materiálov, ako je napríklad tehla, zabezpečí teplotnú stabilitu a tepelnú akumuláciu, ako aj ochranu domu pred hlukom a požiarom. Kontaktný zatepľovací systém Baumit open® ochráni obvodové steny pred chladom a postará sa o príjemnú vnútornú klímu.

Baumit open® je skvelý!
Kontaktný zatepľovací systém Baumit open® harmonicky spolupôsobí s obvodovou stenou. Umožňuje uvedomelo zaobchádzať s energiou, a má celý rad vlastností, ktoré sú na dosiahnutie optimálnej klímy v interiéri nevyhnutné. Napríklad denne prechádza obvodovou stenou z interiéru do exteriéru až približne 10 l vodnej pary z množstva, ktoré bežne domácnosť vyprodukuje. Tento užitočný proces systém Baumit open® nenaruší, pretože Baumit fasádna izolačná doska open® má faktor difúzneho odporu ų = 10 – rovnako ako tehlové murivo.
Rozhodnúť sa pre systém Baumit open® možno v ktoromkoľvek momente výstavby – pri projektových prácach, počas výstavby, ale aj pri obnove. Vysoko paropriepustný kontaktný zatepľovací systém Baumit open® vám umožní stavať, zatepľovať alebo sanovať bez kompromisov. Jednoduchou kapitálovou investíciou ušetríte peniaze na nákladoch na vykurovanie a budete v pohode.

Fasáda je dôležitá!
Fasáda chráni dom pred poveternos­tnými vplyvmi, a podieľa sa aj na tvorbe obytného prostredia, ktoré práve vďaka fasádam domov môže získavať nové kvality. Pri akejkoľvek koncepcii architektúry fasáda vždy zostane hranicou medzi interiérom a exteriérom, ktorá na jednej strane chráni vnútorné priestory a druhej na strane reprezentuje dom i majiteľa v jeho prostredí. Kontaktný zatepľovací systém Baumit open® je pripravený na dôsledné naplnenie všetkých funkcií fasády!
Použitie systému Baumit open® nekladie architektonickému stvárneniu fasády žiadne medze. Umožňuje rekonštrukciu fasády podľa jej pôvodného riešenia alebo jej celkom nové stvárnenie. Na stvárnenie fasády je k dispozícii rozsiahly sortiment fasádnych profilov. Baumit open® umožňuje povrchová úpravu v rôznych štruktúrach a v širokej palete 200 farebných odtieňov palety Colours of more Emotions.

Fasáda v Uľanoch Kontaktný zatepľovací systém Baumit open® je teda vhodným riešením pre novostavby aj pre rekonštrukcie. Je to moderné riešenie, ktoré je ekologické a energeticky efektívne zároveň, pričom investorovi prináša nielen úsporu nákladov na vykurovanie, ale aj dobrý pocit a príjemné bývanie.

Kontaktný zatepľovací systém Baumit open® je perfektne prispôsobený vlastnostiam murovacích prvkov:

• systém je rovnako paropriepustný ako tehla,
• neobmedzuje prestup vodnej pary,
• homogénna konštrukcia steny zabraňuje vzniku kondenzácie,
• príjemná vnútorná klíma je zaručená.

Využite jedinečnú akciu a do 31. 10. 2010 získajte zľavu až 500,– EUR na nákup zatepľovacieho systému Baumit open®. Stačí vyplniť Baumit šek a odovzdať ho pri nákupe vo vašich stavebninách.
Viac informácií nájdete na stránke http://www.baumitsek.sk/

debata chyba