Nová línia na ošetrenie psoriázy

- inzecia - Dermokozmetická línia na každodenné ošetrenie pokožky javiacej príznaky ekzému, seborrhoickej dermatitídy, psoriázy.

23.08.2010 10:32
Psorioderm
Skupina prípravkov Psorioderm
debata

Psoriáza (lupienka) je jednou z najčastejších chronických ochorení kože. Choroba nie je nákazlivá. Postihuje kožu, nechty, veľmi ojedinele sliznicu. Ide o chorobu chronickú, dlhotrvajúcu, náchylnú na recidívu. Psoriáza sa dnes ešte úplne vyliečiť nedá, ale prejavy choroby sa môžu zmierňovať. Pacienti trpiaci psoriázou môžu urobiť veľa v záujme svojej pokožky a zmierniť príznaky. Niektoré lieky, alkohol, stres môžu vyprovokovať prejav príznakov. Počas letného obdobia sa vďaka slnečným lúčom príznaky zmierňujú, ale pri zhoršení počasia sa zhoršia aj prejavy. Ochorenie je nevyliečiteľné, preto je dôležitá každodenná starostlivosť o pokožku. Jej permanentná hydratácia, zmiernenie svrbenia, uľahčenie odlupovania. Počas vývoja produktovej skupiny Psorioderm® sme dbali na tieto skutočnosti. Cieľom bol vývoj produktov, ktoré v sebe zahŕňajú komponenty na hygienu celého tela a zároveň aj účinné ošetrenie pokožky prejavujúcej príznaky psoriázy, seboroickej dermatitídy a ekzému.

Prípravky produktovej línie sú bohaté na aktívne zložky: obsahujú výťažky z aloe vera, avokádo, jalovec, výťažky z pšeničných klíčkov, výťažky z čiernych ríbezlí, soli z Mŕtveho mora, výťažky z harmančeka, bambucké maslo, esenciálne mastné kyseliny omega 3 a 6, olivy, pantenol, kyselinu salicylovú, výťažky z olejov čajovníka, ureu, výťažky z ovsa, zeolity, minerálne látky, vitamíny a ako súčasť rastlinných olejov 18 druhov aminokyselín. Prípravky neobsahujú parabény. Aplikácia je individuálna, podľa potreby aj viackrát denne. Počas vývoja sme dbali na komplexné ošetrenie a na zjednotenie vonkajšej a vnútornej harmónie. Vyvinuli sme také štyri prípravky na každodennú hygienu a starostlivosť, ktorých účinok sa navzájom pozitívne ovplyvňuje.

Na každodennú hygienu sa odporúča Psorioderm® sprchový gél a šampón, na hydratáciu pokožky Psorioderm® telový balzam. Psorioderm® krém je určený na ošetrenie ložísk. Vďaka svojej vysokej koncentrácii účinných látok je vhodným doplnkom pri liečbe psoriázy a napomáha pri odlupovaní a hydratácii.

Skupina prípravkov Psorioderm® je jedinečná svojho druhu a poskytuje možnosť starostlivosti bez syntetických, hormonálnych zložiek.

Externé odkazy
debata chyba