Banka už pol roka odmeňuje desaťtisíce ľudí

- inzercia - Od minulej jesene Slovenská sporiteľňa každý mesiac odmeňuje za platby kartou všetkých majiteľov Osobných účtov. Využívať ich tak môžu za poplatok, ktorého výšku sami ovplyvňujú. Tisíce ľudí malo k dispozícii účet spolu so službami a transakciami aj celkom zadarmo.

29.03.2010 08:03
Slsp - karta
debata

S Osobným účtom sa dajú využívať bankové služby pohodlne a za jednu cenu. Umožňujú to Internetbanking, Telephonebanking, Mobilbanking a na požiadanie aj povolené prečerpanie. Z platobných transakcií je to zasa možnosť vykonávať neobmedzený počet bezhotovostných platobných príkazov a inkás, platiť kartou či používať bankomaty Slovenskej sporiteľne a Erste Group. Prehľad o financiách a vyššiu bezpečnosť pri používaní účtu zaručuje mesačný výpis a SMS správa po každom obrate na účte.

Ďalšou výhodou Osobného účtu je to, že jeho majiteľom slúži bez poplatku viac ako 660 bankomatov Slovenskej sporiteľne na Slovensku a ďalších takmer 5 000 bankomatov Erste Group v zahraničí. Ušetriť sa tak dá najmä pri nákupoch či na dovolenke v Českej republike, Rakúsku, Maďarsku, Chorvátsku, Rumunsku, Srbsku či na Ukrajine. Ešte väčší význam to má pre tých, ktorí v uvedených štátoch pracujú alebo študujú.

Slsp - terminál

Počet klientov s Osobným účtom neustále rastie. „S novým účtom sme vyšli v ústrety všetkým, ktorí aktívne využívajú bankové služby a nechcú sa pri tom obmedzovať ani počítať, koľko čo v banke stojí. Takto majú k dispozícii všetko, čo potrebujú, za cenu, ktorú dokážu sami ovplyvniť. Finančnú odmenu za platby kartou im automaticky každý mesiac pripíšeme na účet. Za pol roka, odkedy je tento účet v ponuke, mesačný poplatok za jeho využívanie neplatili tisíce klientov.“ povedal Štefan Panenka zo Slovenskej sporiteľne.

Za zmenu účtu vedeného v Slovenskej sporiteľni na nový Osobný účet sa neplatí. Presun bežného účtu z inej banky je bezproblémový, pretože pri tom banky navzájom spolupracujú.

Viac informácií na www.slsp.sk

debata chyba