Votrelec zlikvidoval skupinu Para

- inzercia - Fanúšikovia sci-fi, skupiny Para a predovšetkým Votrelca môžu chrochtať blahom. Odvážni mladí slovenskí filmári v spolupráci s a skupinou Para natočili krátky film plný špeciálnych efektov hollywoodskej úrovne.

19.04.2010 07:50
Votrelec
Votrelec
debata

Dej sa odohráva v budúcnosti na kozmickej lodi. Posádka sa preberie po niekoľkoročnej hibernácii k životu a nestačí sa čudovať, čo za nového domáceho maznáčika nájde na planéte v galaxii XY. V hlavných úlohách sa predstavia členovia skupiny Para, ktorí podali fantastické herecké výkony. Ak chcete zistiť, ktorý člen skupiny Para bol Votrelcom, kliknite na Gorila.sk a dozviete sa viac. Ak chcete podporiť skupinu Para, ktorá práve vydala nový album, ich CD môžete kúpiť priamo tu.

Gorila.sk sa pre netradičný scenár v reklame rozhodla po úspechu predchádzajúceho spotu s hip-hopovým spevákom Rytmusom, ktorý recitoval diela velikánov slovenskej poézie – Janka Kráľa, Sama Chalupku a P. O. Hviezdoslava. Spot si doteraz pozrelo viac ako 60-tisíc užívateľov.

Kampane pre Gorila.sk pripravuje reklamná agentúra Respect APP. Votrelca režíroval Michal Kollár, o vizuálne efekty sa postaral bábkar von Dubravay a hudbu skomponoval Marián Čurko.

debata chyba