DEVA rozdáva už len do júla

- inzercia - Obrázok ružolícej okane, ktorý si spotrebitelia už vyše pol storočia spájajú so sladkosťami, je pre celé generácie symbolom a spomienkou na vynikajúce a tradičné výrobky. Áno, ide o čokoládové pokušenia zo známej trebišovskej čokoládovne Deva.

31.05.2010 07:52
DEVA Klasik
DEVA Klasik
debata

Už viac ako 50 rokov je “členom” mnohých domácností nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, kde spríjemňuje chvíle obľúbenými čokoládovými výrobkami Deva a zdravými a chutnými cukrovinkami Bon Ami.

Čokoládovňu Deva vybudovali v Trebišove v rokoch 1948 až 1951. Do novej fabriky priviezli strojové zariadenia z Čiech a rozbehli prevažne tradičnú ručnú cukrovinkársku výrobu. Závod si budoval vlastný okruh spotrebiteľov špecifickým sortimentom, od začiatku sa špecializoval napríklad na tyčinky a čokoládky pre deti s rozprávkovými a detskými motívmi na obaloch. Reklamný slogan – Ani dlhá, ani krátka, moja mňam-mňam čokoládka – sa zakódoval do spotrebiteľského povedomia už od 80. rokov a žije doteraz.

Nová kapitola značky DEVA nastala v septembri roku 1999, keď firmu kúpila belgická firma N.V. Confiserie LEONIDAS S.A. Brusel. Firma Leonidas S. A. je lídrom na belgickom trhu vo výrobe a predaji vysokokvalitných čokoládových praliniek a cukroviniek. Je známa vysokými štandardami pre čerstvosť a jedinečnú svetovú kvalitu. Vďaka svojej existencii od roku 1913 má veľké skúsenosti s predajom výrobkov do celého sveta. Firma Leonidas sa stala pre značku Deva zdrojom nových postupov a cieľov vo výrobe. V priebehu jedného roka došlo k veľkej modernizácii a k prestavbe závodu. Nové technológie, kvalitné suroviny, tradičné receptúry a prísne dodržiavanie zásad výrobnej praxe sa stali základným krédom výroby. Tradície slovenských kvalitných výrobkov nadväzujú na špičkové receptúry, kvalitu a vynikajúcu chuť výrobkov lídra belgickej pralinky. Slovenská pracovitosť a láska k práci sa spája s najvyššou európskou kvalitou a spoľahlivosťou.

Aj vy odhaľte tajomstvo výnimočnej chuti čokoládových tyčiniek, bonboniér, vianočných produktov a želé výrobkov, ktoré pre Vás denne pripravujeme z tých najkvalitnejších surovín a spájame do výnimočnej chuti tradičnými receptúrami.

Objavte novinky – tyčinky DEVA Happy – sójová tyčinka máčaná v horkej čokoláde a DEVA Kakadu – kokosová tyčinka máčaná v mliečnej čokoláde, s milými detskými motívmi na obaloch, práve uvádzané na trh.

Ochutnajte, a zároveň sa zapojte do súťaže o skvelé ceny! Stačí, ak do 15.7.201 pošlete poštou 2 EAN kódy! Viac informácií na www.deva-sk.eu.

debata chyba