Za Paliho Kapurkovou sa skrýva reklama na pálenku

Štyria kamaráti z Paliho Kapurkovej strany priznali, že sa neplánujú miešať do politiky. Hoci hlásajú, že vznikli pre zúfalých voličov, v skutočnosti sa za recesiou skrýva reklamná akcia na alkoholické a nealkoholické nápoje.

16.03.2010 18:02 , aktualizované: 19:41
Pali Vass Foto:
Zľava: Pali Vass, predseda a zároveň jediný člen politickej strany Paliho Kapurková, veselá politická strana a Igor Brossmann, sympatizant strany, na mimoriadnom brífingu pred budovou parlamentu.
debata

Vtipná politická strana Paliho Kapurková sa predstavila v celom zložení. Na čele stojí rušňovodič Pali Vass a medzi jeho troma sympatizantmi sa ukázal odborník na reklamu a marketing Igor Brossmann. Práve on si začiatkom marca na Úrade priemyselného vlastníctva zaregistroval ochrannú známku Paliho Kapurková, a to na viaceré tovary, ako je pivo, pálenka, rôzne alkoholické aj nealkoholické nápoje.

Oficiálny predseda strany, ktorý je jediným kandidujúcim do volieb, potvrdil, že o prácu politika nemá záujem. „Ja Pali Vass týmto sľubujem, že ak Paliho Kapurková, veselá politická strana, získa v najbližších parlamentných voľbách dostatočnú podporu, všetky kreslá našej strany v slovenskom parlamente ostanú prázdne, aj to moje,“ vyhlásil.

Zaregistrovanú ochrannú známku Brossmann nekomentoval. Povedal iba toľko, že ďalšie informácie strana poskytne na budúci týždeň v utorok.

Aby strana mohla kandidovať vo voľbách, musela zložiť kauciu 16 596 eur. Poskladali sa na ňu všetci sympatizanti. Ak vo voľbách nezískajú minimálne dve percentá hlasov, peniaze prepadnú v prospech štátu.

//Ochranná známka na Paliho Kapurkovú zapísaná v Úrade priemyselného vlastníctva SR (po kliknutí na obrázok sa otvorí stránka úradu so zápisom):

kapurkova

//

debata chyba