Zábava sa skončila tragédiou. V Bratislave sa viacero ľudí intoxikovalo, jeden muž neprežil

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR prijalo v noci viacero volaní zo spoločenskej akcie vo Vlčom hrdle v Bratislave, pri ktorých bolo podozrenie na intoxikáciu drogami. Záchranku vyslali aj k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Ten však počas prevozu do nemocnice zomrel. OS ZZS o tom informovalo na sociálnej sieti.

11.05.2024 10:57 , aktualizované: 15:50
debata (49)

„Tesne po tretej hodine ráno sme vyslali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Záchranári muža úspešne zresuscitovali a transportovali do nemocnice. Počas prevozu, žiaľ, zomrel,“ informovalo OS ZZS. Podľa našich informácií išlo o podujatie elektronickej hud­by.

Záchranári tiež krátko po piatej hodine ráno vyslali sanitku k 27-ročnej žene s poruchou vedomia. V ťažkom stave bola podľa ich slov transportovaná do nemocnice v Ružinove. Zároveň 28-ročnú ženu s poruchou psychiky a správania záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do rovnakej nemocnice, dodalo OS ZZS.

Polícia informovala, že začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Podľa doterajších výsledkov tvrdí, že všetky tri osoby si stav intoxikácie mali spôsobiť vedome a vlastným konaním. „Nakoľko vyšetrovanie presných príčin, ako aj okolností uvedeného prípadu naďalej intenzívne pokračuje, bližšie informácie verejnosti poskytneme, akonáhle to procesná situácia umožní," napísala polícia na sociálnej sieti.

Trojica nebola z jednej partie. Podľa informácií televízie JOJ svedkovia opísali, že videli ležať pri toaletách ľudí v bezvedomí, ktorých ošetrovali záchranári. Na akcii bolo vraj extrémne teplo a dusno.

49 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #drogy #tragické úmrtie