Vytrhané koľaje a náhradné električky v Bratislave. Cestujúci: Je to strašný chaos

Od zastávky Molecova sa električkou do Dúbravky nedostanete. Koľajnice vytrhali a momentálne sa vykopáva podložie. Cestujúci si zvykajú na nové spoje a aj prestupy na námestí SNP a na Kamennom námestí. Tam je prestupový bod pre spoje do iných mestských časti Bratislavy.

25.06.2019 06:00
debata (27)

VIDEO: Pozrite si ako skončili staré koľaje a ako cestujúci vnímajú nový režim dopravy vrátane prestupov. V čom je chaos a čo spôsobuje najväčšie problémy? Ako cestovať? Odpoveď je vo videu TV Pravda.

Video

Od soboty prebieha veľká rekonštrukcia karloveskej električkovej radiály. Radiála denne prepraví do centra mesta a z neho viac ako 30-tisíc cestujúcich. Od soboty sa odstránili koľajnice, bagruje sa a vyváža podklad. V smere do Dúbravky je cesta v okolí koľajiska zúžená na jeden pruh.

Ľudia z Karlovej Vsi a Dúbravky využívajú autobusový náhradný spoj X5 vedúci po trase rekonštruovanej električkovej tra­te.

Väčší zmätok, sa odohráva prvé dni v okolí zastávok Námestie SNP a Kamenného námestia, ktoré sa stali prestupovými bodmi pre všetky električky smerujúce do ostatných mestských častí. Viac si pozrite vo videu TV Pravda.

© Autorské práva vyhradené

27 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #električka #Karlova Ves #Námestie SNP